Belugabolognese

Ibland får jag nästan dåligt samvete mot den fantastiska bloggen (och snart även boken!) Portionen under tian. Jag skriver ju här och ibland tar jag kort och det ser rätt trist och osmakligt ut. Och så är det så fantastiskt. Men det här är ju i första hand för att jag själv ska minnas. Om du är någon annan som hamnar här kan jag varmt rekommendera att kika på bilderna hos i blogggen jag plockar recept från. Typ detta ser jättegott ut där, och rätt trist ut hos mig…

Recept: https://undertian.com/2017/06/20/belugabolognese/ men med vanlig kogrädde istället för havregrädde.

Svårighetsgrad: Lätt

Betyg vuxna: Helt okej. Inte fantastiskt och mest kändes det som att vi önskade oss vanlig hederlig köttfärssås, men det var inte på något vis oaptitligt. Helt ok för en vanlig vardag. Skulle antagligen varit roligare serverat med riven parmesan, men det hade vi inte. Av någon dum anledning (vardagstrött och stress?) serverade vi det rakt uppochned utan att ens skära upp någon grönsak till, vilket kanske bidrog till att det blev lite platt och trist.

Betyg barn: De tyckte också att det var helt okej. De dränkte i ketchup och hällde på massor av citronpeppar (favoritkryddan för tillfället) och åt mycket.

Matlåda: Mycket god matlådemat! Speciellt med något till, jag tog med en halv paprika och det tuggmotståndet och pigga smaken gjorde stor skillnad.

IMG_3243

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s