Vegetarisk tacopaj

Det är ju det där med att laga mat som jag har en referens till. Maken brukar laga en fantastisk tacopaj som jag älskar… den är säkert dubbelt så dödsdålig för kropp, klimat och plånbok, men vad hjälper det när det enda jag kan tänka på av detta recept är hur mycket godare den är?

Ändå gav jag detta ett försök.

Recept: https://undertian.com/portfolio/vegetarisk-tacopaj-i-langpanna/

Svårighetsgrad: Ganska lätt. Fast pajdegen var rätt jobbig att trycka ut och försöka få jämn.

Betyg vuxna: Oj, vad tråkigt att det heter tacopaj och inte alls är lika gott som tacopaj. Varför heter det tacopaj för? Det smakar knappt tacos. Visst, lite spiskummin, men varför smakar det inte paprikakrydda och chili. Det är ju inte tacopaj. Det är linspaj med spiskummin.

Betyg O: Det ”var inte min smak.” (läs: det var inte alls gott). Men åt två portioner ändå.

Betyg C: Det ”var inte min smak.” (läs: det var inte alls gott).

Matlåda: Det var ungefär lika trist i matlåda…

Kommentar: Okejrå, jag kanske är lite väl negativ. Det är möjligt att den hade varit helt okej om den hade spenat och paprika som topping likt bilden i receptet, och om den kallats för något annat. Tror inte vi gör den igen dock.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s