Grönsaksbiffar

Semestertider och svärföräldrarna hämtade C medan O var på läger och plötsligt var det bara jag och maken som skulle äta. Jag tog chansen att laga biffar med zucchini. Alla (tre?) gånger jag lagat zucchini har O rynkat på näsan, och det trots att han annars äter nästan allt. Alltså verkar det rent korkat att göra dessa biffar till honom.

Däremot gjorde jag det till mig och mannen, och dessutom dubbel sats med ambition att frysa in och ha som snabbmat likt andra frusna halvfabrikat.

Recept: https://undertian.com/portfolio/gronsaksbiffar/

Svårighetsgrad: Det kan ha varit så att jag hade sovit dåligt eller pms eller nåt men jag minns det som otroligt krångligt. Massa matberedare och disk och krångel att skala och så vidare. Till sist var det färdigt och jag tänkte åtminstone för mig själv att nu är matjävlen klar.

Betyg vuxna: Det var ganska gott. Jag sa att det var tur att det inte var jättegott för jag tänker iaf inte laga det igen för det var för jobbigt. (fast ärligt, det kanske inte var så jobbigt. Egentligen.)

Infryst: Det blev mycket över och i enlighet med planen frös jag in för att ha som alternativ till halvfabrikat á la köttbullar och fiskpinnar. Vid ett par tillfällen har jag tagit fram ett par stycken. Oftast har de trasats sönder i stekpannan, men det har iaf varit gott.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s